viernes, 28 de diciembre de 2012

Una mica d'humor, en català. Sèrie d'humor Polònia - 20/12/2012


 

TV3 presenta un nou capítol de "Polònia", l'espai de sàtira política que dirigeix Toni Soler. En aquesta edició, tota la veritat de com es va gestar el pacte entre Artur Mas (Bruno Oro) i Oriol Junqueras (Cesc Casanovas). Es descobreix com han sigut les negociacions dels dos líders pel pacte de la llibertat.

Amb el debat d'investidura a mitges, el president Mas aprofita el seu monòleg per explicar els seus desitjos per a la legislatura que tot just acaba de començar. Al PSC, Pere Navarro (David Olivares) ja ho té tot a punt per posar el partit a hivernar durant els pròxims 4 anys. El líder socialista considera que ja ha fet tot el que havia de fer en aquesta legislatura.

Mentrestant, a Madrid, Mariano Rajoy (Queco Novell) descobreix que a La Moncloa hi ha una habitació que connecta directament amb el franquisme. Sembla que, a cop de reforma, el govern del PP ha generat una escletxa espaciotemporal cap al passat. I al bar del Parlament de Catalunya, Felip Puig (David Olivares) es troba cara a cara amb el seu antagonista David Fernàndez (Cesc Casanovas). El duel sembla inevitable.

I el rei Joan Carles (Toni Albà) prepara el seu discurs de Nadal amb els escriptors Pere Gimferrer (Cesc Casanovas), Maruja Torres (Bruno Oro) i Albert Espinosa (Max Marieges).

No hay comentarios:

Publicar un comentario